musicalles

Binnen onze wekelijkse lessen wordt er gewerkt aan drama, dans en zang en de integratie hiervan. Hiernaast zijn zelfvertrouwen en creativiteit aspecten die zich door middel van onze lessen op een positieve wijze ontwikkelen, door een nauwgezette, persoonlijke manier van coaching door onze docenten. Er wordt gewerkt met kleine klassen, zodat deze individuele benadering gehanteerd kan worden.

Leerlingen treden meerdere malen per lesseizoen op, hiermee tonen zij niet alleen hun vaardigheden aan publiek, maar leren zij zichzelf ook te presenteren en hierin zelfvertrouwen en ervaring op te bouwen.

Lessen worden aangeboden aan kinderen vanaf 6 jaar tot en met de leeftijd van 18 jaar. Wij bieden met ons lesaanbod een passend voortraject voor een eventuele vervolgopleiding zang, dans, of muziektheater.

Sommige leerlingen worden uitgenodigd om hun talent extra te ontwikkelen binnen het Dutch Junior Musical Ensemble. Deelname aan dit ensemble kan uitsluitend wanneer een leerling door de docenten is geselecteerd. Selectie vindt plaats binnen de reguliere lessen.

%d bloggers liken dit: