inschrijven

Wil jij graag een proefles volgen? Dat kan, gratis en vrijblijvend! Stuur een e-mail naar info@musicalacademy.nl om een afspraak te plannen.

Heb jij al een proefles gevolgd en wil je je definitief inschrijven? Klik hier voor ons online inschrijfformulier.Jeugdfonds Cultuur

Te weinig geld om het lesgeld te betalen?

Heb of ken je een kind dat (weer) graag bij ons wil komen dansen of musicalles volgen, maar is het lesgeld een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt het lesgeld en de benodigde spullen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als je een uitkering hebt, zzp’er bent met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen!

Hoe werkt het?

Een aanvraag doe je niet zelf, maar wordt gedaan door een ‘intermediair’. Bijvoorbeeld de leerkracht of intern begeleider op school, de buurtsportcoach, iemand van het wijkteam, schuldhulpverlening of jeugdzorg. De aanvraag wordt samen met jou online ingediend en je hoeft geen uitgebreide papierwinkel te overleggen. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken bij ons starten. Wil je een aanvraag indienen? Ga dan naar www.jeugdfondssportencultuur.nl/zuid-holland en bekijk welke intermediairs jou kunnen helpen!

Veel plezier bij de Dutch Junior Musical Academy

%d bloggers liken dit: