maatregelen COVID-19

Beste ouders en leerlingen,

In de vreemde tijd die wij nu allemaal beleven als gevolg van het Corona-virus willen wij graag ons lesprogramma op aangepaste wijze aanbieden. 

Dit betekent voor onze leerlingen het volgende:

Vanaf maandag 23 maart bieden wij online alle lessen aan via het programma ‘Zoom’. Wilt u dit programma alvast op de computer downloaden? Dat kan via deze link. Bij aanvang van een les ontvangt u via e-mail een uitnodiging om aan de les deel te nemen. Voor onze jongere leerlingen is het handig als een ouder even meehelpt bij het inloggen. 

De eerste week zullen de online lessen nog een soort ’try out’ zijn; voor het eerst inloggen en een les online volgen heeft even tijd en oefening nodig. We verwachten na de eerste online lesweek dat de lessen wat korter dan normaal duren (een half uur tot drie kwartier), dit heeft te maken met de spanningsboog van de kinderen en de beperking die deze wijze van lesgeven met zich meebrengt. We houden als starttijd steeds het normale lesrooster aan.

Van de reeds bestelde tickets voor de dansvoorstelling Magic wordt het geld teruggestort, wij verwachten dit binnen twee weken gerealiseerd te hebben.

Pas goed op elkaar! 

Groetjes, 

Petra en Lyzette 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: